LEVEN! Magazine

 

Opdracht

Hoofdredactie lifestylemagazine LEVEN!

 

Resultaat

Ieder kwartaal een fraai vormgegeven feel good magazine met interviews met bekende Hagenaars als Anton Corbijn en Sander ‘Lucky’ van de Pavert, reportages en verhalen over de regio Haaglanden.

 

Lees artikel Anton Corbijn

Lees artikel Flore Zoé

Lees artikel van Sander v.d. Pavert

Lees artikel Iris Hond

Route 66 Reizen

 

Opdracht

Content voor website en brochure van reisorganisatie Route 66, die prachtige georganiseerde motorreizen aanbiedt in de VS en Canada.

 

Resultaat

Uitgebreide informatie over de verschillende reizen, compacte kaders voor de snelle lezer. Veel sfeer en beleving. Na lezing ben je ready for the roadtrip of your life.

 

 

Woonkrant

 

Opdracht

Woonkrant met overtuigende informatie die de verkoop van nieuwbouwwoningen in Den Haag moet stimuleren.

 

Resultaat

Levendige special met inhoudelijke verhalen met experts, praktische info en vijf interviews met bekende Hagenaars over de pluspunten van woonstad Den Haag.

 

Verscheen als bijlage bij het AD, oplage 284.000 expl. I.s.m. Communicatiebureau CieremansVanReijn

 

Lees de woonspecial

 

 

 

Interieurreportages

 

Opdracht

Inspirerende interieurreportages voor magazines

 

Resultaat

Authentieke verhalen van bewoners van opvallende huizen in binnen- en buitenland. Met een goed oog voor fraaie architectuur, design en kunst

 

Heb jij een uitzonderlijk huis? Laat het me weten!

 

Lees artikel Berry Visser LEVEN!

Lees artikel Villa Elise LEVEN!

Culturele Business Case

 

Opdracht

Blog over de sfeer, inhoud en interactie tijdens het zomerevent van de Culturele Business Case. Onderdeel van redactionele werkzaamheden voor de CBC.

 

Resultaat

Enthousiast verhaal over de kruisbestuiving tussen culturele sector, overheid en bedrijfsleven. Over kennismaking, ontmoeting, uitwisseling en synergie. En ook over de locatie: brouwerij Kompaan. Een blog waar je dorst van krijgt.

 

Lees de blog

 

Reisartikelen

 

Opdracht

Prikkelende reisreportages voor landelijke media

 

Resultaat

Journalistieke reisverhalen over bijzondere bestemmingen. Door gesprekken met locals en kenners weet ik een stad, streek of land op een bijzondere manier te belichten.

 

 

Lees artikel Villa

Lees artikel LEVEN! Bergen

 

Claris Zorggroep

 

Opdracht

Webteksten voor de Claris Zorggroep, een organisatie die professionele zorg biedt aan mensen met dementie. Belevingsgericht, in een huiselijke omgeving en van hoog niveau.

 

Resultaat

Heldere informatie over het wonen in een zorgvilla, de visie, het behandelplan, dagbesteding, kosten en het deskundige zorgteam. Een site die het vertrouwen wekt van partners, kinderen en mantelzorgers van mensen met dementie.

 

www.claris-zorggroep.nl

 

Creatieve stad

 

Opdracht

Ezine en papieren magazine over bijzondere creatieve ondernemers en projecten.

Onderdeel van redactie voor het programma Creatieve Stad van de gemeente Den Haag.

 

Resultaat

Een aantrekkelijk magazine dat een inkijkje geeft in de Haagse creatieve sector. Terugblik en verantwoording, compact en toegankelijk, jong en enthousiast.

In samenwerking met de vormgevers van Trapped in Suburbia.

 

Lees Consept 05

 

Ter Plekke

 

Opdracht

Human interest rubriek voor de achterpagina van de krant Den Haag Centraal

 

Resultaat

Iedere week een interview over de favorieten van een bekende of minder bekende Hagenaar op de achterkant van de krant. En die wordt goed gelezen.

 

Lees Ter Plekke Mark Rutte

Lees Ter Plekke Janneke Nijhuijs

 

 

Nota Gezondheidszorg

 

Opdracht

Eindredactie van de nota Gezondheidszorg van de gemeente Den Haag. Ook deed ik de begeleiding van de ormgeving en was ik medeverantwoordelijk voor de fotografie. Het hele traject besloeg een periode van meer dan een jaar.

 

Resultaat

Het gezondheidsbeleid van de gemeente in heldere bewoordingen en in een consistente stijl. Gelardeerd met quotes van sleutelfiguren, een korte samenvatting per hoofdstuk, fraaie fotografie en een aansprekende vormgeving.

Bouillon magazine

 

Opdracht

Artikelen over de achtergrond van eten. Culinaire reisreportages en smaakmakende interviews, met extra aandacht voor eerlijk en duurzaam voedsel.

 

Resultaat

Smaakmakende reportages over onder meer Bilbao, Bergen, Thailand, Luxemburg en Italië. Interiews met topchefs en verhalen over opvallende culinaire trends en ontwikkelingen.

 

Nieuwsbrief Terdu Times

 

Opdracht

Originele nieuwsbrief voor Theo Terdu, management consultant in de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

 

Resultaat

Nieuwsbrief in de vorm van een hippe krant. Met interviews, korte berichten en informatie over deze opvallende adviseur, auteur en spreker.

 

Lees de Terdu Times